اتوماسیون مشاغل

شاید کسی فکرش را هم نمی‌‎کرد که در آغاز قرن بیستم، جهان تا این اندازه متاثر از مشکلی ناشناخته و غیر قابل پیش بینی باشد و برای برقراری روابط ساده سال‌های پیشین خود نیز این چنین کلنجار برود. بسیاری از کسب و کارها با مشکلات عدیده‌ای مواجه شده‌اند و حتی برخی از آنان با مشکل تعطیلی و نابودی مواجه گشته‌اند.
شاید بتوان کسب و کارها را به دو مقطع پیش و پس از کرونا تقسیم بندی کرد. کسب و کارهای باهوشی که از این فرصت بهره جسته و پای در مسیر پیشرفتی با ثبات تر می‌گذارند و یا کسب و کارهایی که دست روی دست گذاشته و به سمت پرتگاه نابودی حرکت می‌کنند.
بدون شک هوشمندسازی و اتوماسیون مشاغل یکی از انتخاب‌هایی که کسب و کارهای خواهان ادامه حیات خود ناگزیر به اجرا و بهره‌مندی از آن هستند. حال باید به بررسی این مورد بپردازیم که کدام یک از مشاغل و کسب و کارها این فرصت را دارند تا با استفاده از اتوماسیون فضای کسب‌ و کار خود را تغییر دهند و چه مواردی را بهتر است در این مسیر به انجام برسانند.
در تعداد زیادی از بررسی‌هایی که مشخص شده است، صنایعی که در ماجرای کرونا شدیدا دچار آسیب شده‌اند در بخش کارهای خدماتی مشغول فعالیت بوده‌اند. در حال حاضر و در شرایط حال حاضر‌، برای بسیاری از فرصت‌های شغلی این امکان به وجود آمده است که تعاملات و ارتباط کاری خود را از قبیل خرید و فروش بر خط‌، قسمت‌های پشتیبانی و ارتباط با مشتریان، مدیریت پرسنل از راه دور … را به شکل آنلاین و اتوماتیک انجام دهند.
در زمانی که کسب و کارهای مختلف بنا بر رعایت مسایل بهداشتی ناگزیر می‌بایست به تعطیل شدن تن بدهند، سیستم‌های نرم ‌افزاری و سخت افزاری اتوماسیون صنعتی کارها و فرایند‌ها توانایی آن را دارند که با ایجاد فرآیند‌های خودکار و اتوماتیک کارها، فرآیند‌های اجرایی تولیدی تعاملات کاری و دور کاری پرسنل را در این کسب و کارها فراهم و به این وسیله موجبات آرامش افراد، تداوم و ادامه حیات این مشاغل را فراهم آورند.
کسب و کارها و اتوماسیونهمچنین در بسیاری از موارد، کسب و کارها می‌بایست بهینه سازی مدل‌ها و تغییر فرایند‌های کاری موجود را در دستور کار قرار دهند. فرایند اتوماسیون مشاغل هم تحت عنوان یک سیستم نرم‌افزاری برای دورکاری پرسنل و همچنین ابزاری برای بالا بردن بهره‌ وری سیستم‌های تولید در موارد بسیار زیادی می‌تواند کارهای سیستم‌ها را مدیریت و راهبری کرد که به تعدادی از آن‌ها در زیر اشاره خواهیم کرد:

  • خودکار سازی پروسه‌های کاری پرسنل برای زمان‌هایی که ناگزیر مجبور به دورکاری می‌باشند.
  • اتوماسیون فرآیند‌های تولیدی.
  • بررسی فرآیند تولید و مانیتور کردن پروسه تولید از راه دور.
  • بررسی کنترل کیفی محصولات و راندمان خط تولید توسط مدیران مربوطه.
  • بررسی موجودی انبار‌های مواد اولیه و محصول بصورت آنلاین.
  • امکان بررسی محموله‌های ورودی و خروجی به شرکت از راه دور.
  • امکان رصد کردن سلامت دستگاه‌ها و تجهیزات‌، نحوه ی کار کرد، و مشاهده ی عیوب احتمالی.
  • امکان واگذاری امور و همچنین امکان گزارش گیری از کارها برای مدیران.
  • انجام نامه نگاری‌های اداری و ارتباطات سازمانی توسط سیستم‌های تحت وب و بصورت آنلاین.
  • انعطاف پذیری تقویم کاری و امکان لحاظ شرایط و اتفاقات خاص.
  • برگزاری جلسه‌ها و ملاقات‌های کاری و همچنین برنامه ریزی و مدیریت تاریخ، ساعت، دستور جلسه‌ها و صورتجلسات و …..
  • امکان پذیری ایجاد فرم‌های مختلف کاری و تدوین گردش کار‌ها بصورت آنلاین.
  • امکان پذیری ایجاد گروه‌های کاری مختلف و تیم ورک برای پروژه‌های در دست اقدام.
  • امکان تهیه آرشیو و ذخیره‌ کردن مستندات و فایل‌ها به صورت تحت شبکه و با قابلیت دسترسی کلیه پرسنل.
  • ایجاد پیام رسان‌های درون سازمانی و امکان پذیری چت بین پرسنل.
  • میزان سطح دسترسی و عمق محرمانه بودن مستندات و نامه نگاری‌ها با توجه به پست سازمانی کاربر.
  • مشاهده نامه نگاری‌های داخلی، امکان ارجاع نامه به افراد مورد نیاز و اطلاع رسانی به پرسنل او همچنین آلارم و آگاهی از دریافت نامه‌های جدید یا یاد آور جلسات مهم کاری.
  • ایجاد فضای دریافت، ارسال و همچنین ارسال ایمیل‌های درون و برون سازمانی از مسافت دور.
  • کاهش مراجعه افراد، مشتریان و ارباب رجوع به مکان فیزیکی شرکت یا سازمان و پیشگیری از تجمع و ازدحام افراد مختلف در فضا‌های بسته سازمانی.

کرونا و کسب و کارها
شرکت‌ها می‌بایست برای تغییرات دراز مدت خود را آماده سازند:

بی‌تردید آثار و پیامد‌های کوتاه مدت و بلند مدت پاندمی جهانی کرونا تا مدت‌ها خواهد بود. زمانی که اکثر افراد مجبور به قرنطینه شدن در منازل باشند، و شرکت‌ها ناچارند از سیستم‌های خودکار یا ربات‌ها بجای پرسنل تولید استفاده کنند. اگر تا امروز از تکنولوژی اتوماسیون و خودکار سازی فرایند‌ها استفاده نکرده اید حالا وقت آن است که به آن بیاندیشید و برای به کار گیری اتوماسیون در سطوح مختلف کسب و کارتان اقدام کنید.
بی‌شک این پاندمی پایان جهان نیست‌، اما می‌تواند پایان بسیاری از مشاغل را به شکل سابق آن رقم بزند. پس اگر می‌خواهید از ادامه یافتن و بقای کسب و کارتان مطمئن باشید، هر چه سریع‌تر استراتژی‌های به کاری گیری از سیستم‌های اتوماسیون را در دستور کار قرار دهید.

کلام پایانی

شوک پاندمی جهانی کرونا باعث بروز واکنش‌های زیادی در بین مشاغل و البته در رفتار خریدارن و مشتریان گردیده است. قسمت خوب ماجرا این است که تکنولوژی‌های تازه در زمینه فنآوری اتوماسیون، ابزار دقیق و کنترل از راه دور با توان بالا و راندمان زیاد آمده همکاری و برآورده کردن درخواست‌های شما است.
با سپردن کارها به سیستم‌های اتوماسیون‌، کارهای مهم و اصلی می‌تواند مطابق برنامه‌های قبلی ادامه پیدا کند و کمبود پرسنل باعث ایجاد نگرانی زیاد یا ترس نخواهد شد و چنانچه در هر زمان دیگری جهان پیرامون ما با وضعیت‌های فوق‌العاده با رویداد‌های جهانی این چنینی رو به رو بشود با آسودگی خاطر و رضایت می‌توان کار‌ها را به سیستم اتوماسیون سپرد و به پرسنل این فرصت را داد تا بیش از پیش مراقب سلامتی خویش بوده و دغدغه‌ای بابت شرایط کاری نداشته باشند.
اکنون بهترین وقت و یک فرصت طلایی برای سرمایه‌گذاری در جهت ارتقا سیستم‌های کسب و کارتان به سیستم‌های اتوماسیون و زمان مناسب برای فراهم کردن زیر ساخت‌های لازم برای پیاده سازی فنآوری‌های به روز خودکار سازی امور شرکت‌ها است.
گروه صنعتی ساتیا (دقت تجهیز) با سابقه چندین ساله و درخشان و با بهره‌گیری از کادر مجرب متخصصین به عنوان نماینده برند‌های معتبر جهانی در زمینه اتوماسیون و ابزار دقیق امادگی کامل دارد تا در کنار شما صنعتگران عزیز در جهت رسیدن به این مهم گام بردارد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *